RAF Ürün Dergisi’nin 96. Sayısı Yayınlandı

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından hazırlanan Türkiye’nin ilk ürün dergisi RAF, 96. sayısı ile mimarları ve uygulayıcıları en yeni ürün ve sistemlerle buluştururken, yayınladığı proje ve mimari söyleşilerle okurlarını bilgilendiriyor.

2005’ten bu yana yayınlanan RAF Ürün Dergisi’nde yer alan içeriklere www.raf.com.tr adresinden çevrim içi olarak da erişilebiliyor. RAF’ta tanıtılan ürünler ile alakalı detaylı bilgi isteyen okurlar, ürün tanıtım sayfalarındaki formlar aracılığıyla firmalara kolayca ulaşabiliyor.

RAF’ın 96. Sayısının Kapak Tasarımı, Arkitera Seyahat Bursu 2018 Bursiyeri İrem Korkmaz‘a ait.

RAF Ürün Dergisi, Mimar Söyleşileri ile Sektörün Nabzını Tutuyor

Geçtiğimiz sene başlattığımız ve yoğun ilgi gören Mimar Söyleşileri dosyasında, mimarlık dünyasından profesyonel isimler ile konuşuyor ve kullandıkları yapı malzemelerine karar verme süreçlerini, bu süreçteki beklentilerini, tercihlerini ve projeleri için izledikleri temel öncelikleri dinliyoruz. Bu sayımızın konukları Ayşegül Güner, Çağıl Akçurin, Doğan Mete ve BAB Architects ekibi oldu.

RAF Proje Dosyası’nda CAJA by Maxx Royal İncelendi

Bodrum – Türkiye’deki pastoral koylardan birinde yer alan ve GEOMIM & GEO_ID işbirliğinde tasarlanan CAJA by Maxx Royal, uzun süreli konaklama hizmetlerine sahip 22 villadan oluşan bir tesis. Tasarımı ve inşaatı toplamda 6 ay süren proje, hem ETS Group hem de GEO_ID için yeni bir çağı müjdeleyen benzersiz bir adım oldu; projenin mimari tasarımı için görevlendirilen GEOMIM işbirliğiyle, Maxx Royal Resorts için yepyeni bir konsept oluşturuldu.

RAF İç Mekan Dosyası’nda Karaköy Lokantası Yer Aldı

2000 yılından bu yana gündüzleri esnaf lokantası, akşamları ise modern meyhane olarak varlığını sürdüren Karaköy Lokantası’nın aynı sokak üzerinde taşındığı yeni mekânı, Ypsilon Tasarım tarafından tasarlandı. Karaköy Lokantası, tarih boyunca İstanbul’un liman ve ticaret merkezi olan Karaköy’de, atmosferini şehrin renklerinden, geleneğin ürettiklerinden ve çok kültürlü toplum mozaiğinden alan kendine has ve zamansız bir tasarım anlayışıyla yenilendi.