İMİB Doğal Taş Söyleşileri’nin Yeni Konuğu Salih Küçüktuna ve Seçkin Pirim

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) organizasyonu ile düzenlenen söyleşi serisinin 14 Aralık Salı saat 16:00’daki konuğu mimar Salih Küçüktuna ve sanatçı Seçkin Pirim olacak.

Yasemin Şener moderatörlüğünde düzenlenen, alanında uzman akademisyen, mimar ve tasarımcıların konuk olduğu İMİB Doğal Taş Söyleşileri, Tasarım Atölyesi Kadıköy (TAK)’de düzenlenecek.

Söyleşi serisinin 14 Aralık Salı saat 16:00’daki konuğu mimar Salih Küçüktuna ve sanatçı Seçkin Pirim olacak. Sohbette, Louis Vuitton İstinyePark mağazasının cephesindeki doğal taş kullanımı üzerine konuşulacak.

Dikkat edilmesi gereken hususlar:
Pandemi koşulları sebebiyle etkinliğin kontenjanı 50 kişi ile sınırlıdır. Bu nedenle, oturumlara katılacak olan herkesin Eventbrite bağlantısından kayıt olunması zorunludur.
Panellerin yapılacağı salonun girişinde hem Eventbrite kaydı hem de HES kodu sorgulaması yapılacaktır. Eventbrite kaydı olmayan ve/veya HES sorgulamasında “risksizdir” sonucu çıkmayan ziyaretçilerimiz alana alınmayacaktır.
Oturumlar iç mekanda yapılacağı için tüm etkinlik boyunca maske takılması zorunludur.

Proje Hakkında
Ana girişten geçen müşteriler, mağazanın Louis Vuitton’un Damier deseninden ilham alan ve bir heykel niteliği taşıyan cephesiyle karşılanıyor. Cephe, Türk Limra Taşı kullanımı sayesinde antik Türk kentlerini anımsatan iki boyutlu amorf ve kıvrımlı bir forma dönüştürüldü. Bu malzeme aynı zamanda kadın deri ürünlerine ayrılan alanın tasarımına da dahil edildi.