VBenzeri Buluşmalar Online: Şehir ve İnsan

Alışılagelmiş içeriklerden daha fazlasını sunmak amacıyla VitrA tarafından düzenlenen V+FAZLASI etkinlik dizisi, VBenzeri Buluşmalar adıyla yoluna devam ediyor. Buluşmalar’ın ilk etkinliği “Şehir ve İnsan” başlığı altında 25 Haziran Perşembe saat 21:00’da düzenlenecek.

2017 ve 2018 yıllarında Ankara, İzmir ve İstanbul’da düzenlenen V+FAZLASI etkinliklerinde, farklı meslek gruplarından konuşmacılar; tasarım, sürdürülebilirlik ve inovasyon başlıklarını kendi perspektiflerinden ele almış, bugünlerde yaşanan gelişmelere dair adeta 2 sene öncesinden görülerde bulunmuşlardı. Etkinlikte konuşulan konulara günümüz perspektiften bakmak için 7 Mayıs’ta bir de hatırlatma etkinliği düzenlenmişti.

VBenzeri Buluşmalar Yeni Dönemde Yeni Konular ve Konuklar ile Yoluna Devam Ediyor
2020 yılında VBenzeri Buluşmalar adı altında devam edecek etkinlik serisinde, farklı disiplinlerden, her biri kendi alanında uzman konuklar ile “Şehir ve İnsan”, “İnsan İçin Teknoloji”, “Herkes İçin Sağlıklı Yaşam”, “Ortak Bir Gelecek” başlıklarına farklı açılımlar getirecek keyifli sohbetler yapılacak.

Buluşmaların yeni dönemdeki ilk etkinliği 25 Haziran Perşembe günü “Şehir ve İnsan” başlığı altında düzenlenecek. Gazeteci/ yazar Nilay Örnek’in moderatörlüğünü yapacağı etkinlikte şehir hayatının insan üzerindeki etkisi, birlikte yaşama kültürü, kişisel alan ve mahremiyet kavramlarına değinilirken pandemi ile birlikte toplu kullanım alanlarının nasıl şekilleneceği konusu da konuşulacak.

VBenzeri Buluşmalar
Tarih: 25 Haziran Perşembe
Saat: 21:00
Yer: VBenzeri YouTube Kanalı

Moderatör
• Nilay Örnek

Konuşmacılar
• Melkan Gürsel
• Aslı Kotaman
• Cengiz Özdemir