Türkiye’nin Ürün Dergisi RAF’ın 2019 Şubat Sayısı Çıktı!

RAF Ürün Dergisi, 2019 yılından itibaren yenilenen yayın takviminin ardından Şubat sayısı ile okurlarını en yeni ürünlerle buluşturmaya devam ediyor.

2019’un ilk sayısı olan Şubat sayısının proje dosyası bölümünde KG Mimarlık tarafından tasarlanan Deposite projesi ele alındı, iç mekan dosyasında ise Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık iş birliği ile Levent’te hayata geçirilen Yemeksepeti Park incelendi.

Yetmiş Sekizinci Sayının Kapağı, 13. RAF Ürün Dergisi Kapak Tasarım Yarışması ile Seçildi

Bu sene rekor sayıda katılım gösterilen RAF Ürün Dergisi Kapak Tasarım Yarışması’na 565 kişi tasarımlarıyla başvurdu. Arkitera.com editörleri oylaması ve jüri değerlendirmesi sonucu Elif Türk’e ait olan tasarım, RAF Ürün Dergisi 2019 Şubat sayısının kapağında yer almak üzere seçildi.

RAF Ürün Dergisi’nde “Gelecek Sayının Kapak Tasarımcısı” ve “Gelecek Proje Dosyaları”

Nisan ayında yayımlanacak olan 79. RAF Ürün Dergisi sayısının kapağını Slash Architects tasarlıyor. Gelecek sayının proje dosyalarında ise A Tasarım Mimarlık’ın projesi ile yenilenen Atakule Çarşı ile Boytorun Mimarlık tarafından tasarlanan Mercedes-Benz Mengerler Etiler Showroom yer alacak.

RAF Ürün Dergisi’nin içeriğine www.raf.com.tr adresinden ulaşabilir, dergide yer alan ürünleri özellikleri ile birlikte inceleyebilirsiniz.