RAF Ürün Dergisi’nin 2018 Kasım Sayısı Çıktı!

Okurlarını sektördeki en yeni ürünler ile buluşturan RAF Ürün Dergisi’nin Kasım 2019 sayısı ile 42 ürün tanıtım sayfası ve 26 ürün reklamı elinizin altında.

RAF Ürün Dergisi sayfalarında birçok yeni ürün ve sistem tanıtılıyor. 42 ürün tanıtım sayfası ve 26 ürün reklamının bulunduğu sayıda, güncel iletişim bilgileri üzerinden firmalara ulaşarak ürünler hakkında detaylı bilgi almak mümkün. Aynı zamanda www.raf.com.tr adresindeki detaylı bilgi formları aracılığıyla firmalara doğrudan e-mail yoluyla ulaşılabiliyor. Derginin bu sayısında Proje Dosyası’nda Vadistanbul Projesi incelendi. İç Mekan Dosyası’nın Konuğu ise  Vadistanbul AVM oldu.

RAF’ın Kasım Sayısının Kapağında Gürhan Bakırküre’nin Tasarımı Var
RAF Ürün Dergisi’nin 77. sayısının kapağını Gürhan Bakırküre tasarladı.

Gelecek Sayıda…
Bir sonraki RAF sayısının kapak tasarımcısı RAF Ürün Dergisi Kapak Tasarım Yarışması’nın kazananı olacak. Proje dosyalarında ise KG Mimarlık tarafından tasarlanan Deposite ile Erginoğlu&Çalışlar Mimarlık’ın Yemeksepeti Park iç mekan projesi yer alacak.

RAF Ürün Dergisi’nin içeriğine www.raf.com.tr adresinden ulaşabilir, dergide yer alan yeni malzemeleri ve özelliklerini inceleyebilirsiniz.