RAF Ürün Dergisi’nin 43. Sayısı Çıktı!

RAF Ürün Dergisi 2013 Mart sayısı çıktı…
RAF Ürün Dergisi 2013’ün ikinci sayısı olan Mart sayısında, ürün tanıtım sayfalarında kaba yapı bileşeni, ince yapı bileşeni, hareketli donatı ve kullanıcıya yönelik sistem kategorilerinde toplamda 73 farklı firmanın ürünleri özellikleri ile tanıtılıyor. Farklı kullanım alanlarına sahip birçok ürünün ele alındığı ürün tanıtım sayfalarındaki güncel iletişim bilgilerinden firmalara ulaşarak detaylı bilgi almak mümkün.

43. RAF Ürün Dergisi Mart Sayısı Kapağı
Mart ayında 43. sayısı yayınlanan RAF Ürün Dergisi’nin kapağı, 2013’ün kapak teması “Ustalar” kapsamında Türk mimarlık tarihinde her biri kendi alanlarında başarılı mimarlar tarafından belirleniyor. Günümüze kadar aldığı ödüller, ürettiği projeler ve uygulamalarıyla mimarlık dünyasında önemli bir yere sahip olan Doğan Tekeli RAF Ürün Dergisi Mart sayısının kapağını tasarladı.

GAD Tarafından Tasarlanan “One & Ortaköy / İstanbul” RAF Ürün Dergisi’nde
Her sayısında Türkiye’de üretilen nitelikli bir projeye yer veren RAF Ürün Dergisi proje bölümünde bu ay, GAD tarafından tasarlanan One & Ortaköy ele alınıyor. RAF Ürün Dergisi’nde konsept aşamasından sistem detaylarına kadar 15 sayfalık bir dosyayla tanıtılan One & Ortaköy, bir konut bloğu ve kiralanabilir apart bloğundan oluşan, içerisinde sosyal donatıları da barındıran hibrid bir proje. Çevresindeki doğal topoğrafyadan esinlenerek oluşturulmuş yapay bir topoğrafya niteliğinde olan One & Ortaköy, tüm cepheyi saran doğal taşın çevreye uyumlu dokusuyla ve Boğaz Köprüsü’ne yakınlığı sebebiyle özel olarak tasarlanan çatı terasıyla öne çıkıyor.

RAF Ürün Dergisi’nde “Gelecek Sayının Kapak Tasarımcısı” ve “Gelecek Proje Dosyası”
Her sayıda bir sonraki sayının kapak tasarımcısı ve proje dosyası hakkında bilgi veriliyor. Mayıs sayısının kapak tasarımcısı “Ustalar” teması kapsamında Ersen Gürsel olurken, proje kısmında ise Yazgan Mimarlık tarafından tasarlanan TARSU Alışveriş ve Eğlence Merkezi incelenecek.

RAF Ürün Dergisi Mart Sayısı İçerikleri
RAF Ürün Dergisi Mart sayısında bu ay 10-11 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan ArkiPARC’13 Kayıt Formu ve RAF Ürün Dergisi Abonelik Formu’nu da içeriyor.